Predstavnici UNICEF-a i Ministarstva zdravlja posjetili su našu ustanovu, koja već godinama unazad uspješno sprovodi program roditeljstva “ Brižne porodice”.

Kako su istakli, cilj posjete je zelja da odaju svojevsno priznanje i iskažu iskrenu zahvalnost našoj Ustanovi i zaposlenima koji omogućavaju sprovođenje programa. Posebno je naglašen značaj ovog programa koji se sprovodi u okviru Doma zdravlja za djecu i njihove porodice, što treba da posluži kao svijetao primjer ostalim domovima zdravlja u Crnoj Gori.
Sastanaku su prisustvovali roditelji polaznici ovog programa, koji su iskazali svoja iskustva. Sam sastanak je protekao u prijatnoj i radnoj atmosferi.
“Sastanak je bio veoma dirljiv i topao, i uvijek je veoma motivišuće kada vidimo stvarne promjene u životu ljudi koji su učestvovali u programima koje podržavamo sa našim partnerima. Zbog toga, koristim ovu priliku da Vam čestitam što podržavate program „Brižne porodice“, i na taj način pružate mogućnost roditeljima u lokalnoj zajednici da unaprijede svoje roditeljsko samopouzdanje i vještine i unaprijede odnose sa svojom djecom”. Istakla je Ida Ferdinandi
Koordinatorka Programa dječije zaštite u Predstavništvu UNICEFa za Crnu Goru.